Prodej rodinného domu 6+2 Mirochov

    Lokalita : Mirochov, Chlum u Třeboně, Jindřichův Hradec
    Evidenční číslo:
    Typ:
    Samostatně stojící
    Adresa:
    Mirochov, Chlum u Třeboně, Jindřichův Hradec
    Cena:
    9 990 000Kč PRODÁNO
    Cena obsahuje:
    s provizí RK
    Plocha užitná:
    421 m2
    Stav:
    Po rekonstrukci
    Umístění:
    Okraj obce
    Konstrukce:
    Cihlová

    Popis objektu

    Exkluzivně nabízíme k prodeji nadstandardní rodinný dům v jihočeské vesničce Mirochov na Třeboňsku.

    Dům o dispozici 6+2 a zastavěné ploše 382 m2 se nachází v okrajové části obce a je obklopen rozlehlou zahradou o celkové výměře 4 908 m2. Nemovitost je rozdělená na dvě bytové jednotky, ve kterých se nachází celkem 6 pokojů, 2 kuchyně, 3 koupelny, sklady, technické místnosti a v zadní části domu je prostorný sklep. Obytná plocha přízemí činí 224 m2, podkroví 197 m2. K domu dále náleží dvougaráž (30,5 m2), dílna (12,2 m2) a menší zahradní domek na uskladnění nářadí, ve kterém je studna s vodárnou na zavlažování zahrady.
    Hlavním vstupem se dostaneme do prostorné chodby, ze které se po levé straně vchází do obývacího pokoje s kachlovými kamny. Z hlavní obývací místnosti je vstup do kuchyně se spíží a do zimní zahrady (23 m2). Z kuchyně a ze zimní zahrady je možné vstoupit na terasu domu. Z obývacího pokoje vystoupáme po dřevěném schodišti do členitého podkrovního prostoru (110 m2), který slouží jako pracovna a ateliér. Tento prostor má prosklený štít se vstupem na dřevěný balkón. Z chodby u hlavního vstupu v přízemí jsou dále vstupy do dvou samostatných koupelen, jednoho skladu, a dvou pokojů. Jeden pokoj má okno do uzavřeného dvora a druhý má francouzské okno na terasu s krásným výhledem do zahrady. Na konci chodby je vstup do technické místnosti, sklepa a další bytové jednotky. Druhá bytová jednotka se skládá z předsíně se vstupem na terasu a podkrovím o dispozici 2+1.

    Dům je obklopen prostornou, udržovanou zahradou navrženou zahradním architektem o celkové výměře 4 908 m2, na které se nacházejí vzrostlé ovocné a okrasné stromy, keře, květiny, zeleninová a bylinková zahrádka. Po celé zahradě je rozvedena závlaha.

    Dům prošel kompletní rekonstrukcí, vytápění a ohřev užitkové vody je zajištěn tepelným čerpadlem a solárními termickými panely. Jako záloha je instalován elektrický bojler. Voda je obecní a na pozemku jsou 2 vrtané studny s užitkovou vodou využívanou na rozvedenou závlahu zahrady. Dům je napojen na obecní kanalizaci.

    Energetická třída D méně úsporná.

    Obec Mirochov se nachází v CHKO Třeboňsko a na hranici přírodní rezervace Losí blato a přírodního parku Homolka. V blízkosti Mirochova je Staňkovský rybník a přechody do Rakouska. Vzdálenost do městyse Chlum u Třeboně je 6 km, do Třeboně přibližně 20 km, do Jindřichova Hradce přibližně 18 km. Krásná příroda v okolí je protkána sítí cyklostezek a turistických tras, které propojují CHKO Třeboňsko s Českou Kanadou a Dolním Rakouskem. Toto místo s čistým vzduchem bez světelného smogu je ideální pro život a trávení aktivního odpočinku.

    Financování úvěrem Vám rádi zajistíme.

    Základní info

    Umístění :
    Okraj obce
    Typ objektu :
    Samostatně stojící
    Konstrukce :
    Cihlová
    Adresa :
    Mirochov, Chlum u Třeboně, Jindřichův Hradec

    Cena obsahuje

    s provizí RK

    Plochy

    Plocha pozemku:
    5783m2
    Plocha zastavená:
    382m2
    Plocha zahrady:
    4908m2

    Počty místností, umístění

    Počet NP:
    2
    Typ objektu:
    patrový

    Energetická náročnost budovy/bytu

    Třída en. náročnosti:
    D - méně úsporná
    Podle vyhlášky:
    Vyhláška č. 78/2013 Sb.
    Energetická náročnost:
    93kWh/m2

    Vybavení objektu

    Bezbariérový přístup, Garáž, Parkování, Sklep, Terasa, Zahrada, Zařízeno částečně nábytkem, Balkon

    Inženýrské sítě

    230V, Voda, užitková, Voda, pitná, Studna, Kanalizace, Internet, 400V

    Charakteristika objektu

    Bydlení pro rodiny, Nízkoenergetický

    Dopravní dostupnost

    Autobus, Silnice

    Další údaje

    Elektro:

    230V, 400V

    Máte otázku?