Prodej domu na samotě ve Frýdavě

    Lokalita : Přední Výtoň, Český Krumlov
    Evidenční číslo:
    Typ:
    Samostatně stojící
    Adresa:
    Přední Výtoň, Český Krumlov
    Cena:
    Info v RK PRODÁNO
    Plocha užitná:
    490 m2
    Stav:
    Dobrý
    Umístění:
    Samota
    Konstrukce:
    Smíšená

    Popis objektu

    Exkluzivně nabízíme k prodeji dům v obci Frýdava u Lipenského jezera.

    Historická stavba z roku 1853, která původně sloužila jako hájenka, se nachází na samotě obklopená loukami a lesy.

    Součástí rozsáhlého domu je 5 bytových jednotek, které je možné provozovat jako ubytovací zařízení s celkovou kapacitou 23 lůžek.

    V přízemí hlavního objektu se nachází velmi prostorná bytová jednotka 3+1 o celkové výměře 115 m2, hlavním prostorem je obývací pokoj s krbem, dále dvě větší ložnice, kuchyně se sporákem a kamny, koupelna s toaletou a komora. V obytných místnostech jsou dřevěné podlahy, v kuchyni a koupelně jsou dlažby.
    V patře se nacházejí dvě bytové jednotky o dispozicích 2+1 a 2+kk. Bytová jednotka 2+1 má výměru 142 m2 a skládá se z prostorného obývacího pokoje o výměře 108 m2, jehož součástí je krb, dále kuchyně se sporákem, koupelna s vanou a sprchovým koutem a dále samostatná toaleta. Bytová jednotka 2+kk o výměře 64 m2 se skládá z obývacího pokoje, za nímž je kuchyně se sporákem, dále ložnice, koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta.

    V podkroví je bytová jednotka o dispozici 3+kk o výměře 70 m2, skládající se ze dvou ložnic a velké místnosti s prostornou kuchyní se sporákem, dále koupelna s toaletou.

    V přízemí objektu se dále nachází samostatná koupelna a sprchový kout, dále kotelna, ve které je umístěn kotel na tuhá paliva a bojler na ohřev vody, za ní je prostorný dřevník přístupný ze zahrady za domem. V levé části přízemí jsou dvě místnosti, které původně sloužily jako maštale a dále v současné době nevyužívaná garáž. V patře nad těmito prostory je byt správce objektu, jehož součástí je velká obytná místnost s kuchyní a jídelním koutem, dále dva pokoje a koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

    Zastavěná plocha domu je 383m2, celková výměra prodávaných pozemků kolem domu činí 8 706m2. Kolem domu jsou udržované zahrady, před domem je soukromé parkoviště na 8 automobilů, za domem se nachází rybník, který v současné době není funkční.

    Vytápění domu je pomocí kotle na tuhá paliva nebo plynové, které zajišťuje nádrž umístěná na pozemku vedle domu. Dům je napojen na septik s přepadem, voda je zajištěna z dvou na sobě nezávislých zdrojů, pomocí vlastního vrtu nebo studánky nad chalupou.

    Nemovitosti se nacházejí v čisté přírodě pod známou zříceninou hradu Vítkův kámen a kostelem Sv. Tomáše. Přívoz ve Frýdavě je vzdálen cca 1,5km, obec Přední Výtoň přibližně 5 km. Lipenské jezero se nachází přibližně 300 m od domu a v minulosti zde byla využívána možnost zakotvit loď.

    Dům je vhodný k trvalému i k rekreačnímu bydlení případně k podnikání a svojí unikátní polohou zaručuje ničím nerušený odpočinek v krásné a čisté přírodě. Okolí je též ideální pro aktivní odpočinek, cykloturistiku, houbaření, rybaření, v zimním období lyžování atd.

    Financování nemovitosti hypotečním úvěrem Vám rádi zajistíme.

    Základní info

    Umístění :
    Samota
    Typ objektu :
    Samostatně stojící
    Konstrukce :
    Smíšená
    Adresa :
    Přední Výtoň, Český Krumlov

    Plochy

    Plocha pozemku:
    9089m2
    Plocha zastavená:
    383m2
    Plocha zahrady:
    1678m2

    Počty místností, umístění

    Počet NP:
    2
    Typ objektu:
    patrový

    Energetická náročnost budovy/bytu

    Třída en. náročnosti:
    G - Mimořádně nehospodárná

    Vybavení objektu

    Bezbariérový přístup, Garáž, Parkování, Zahrada, Zařízeno nábytkem

    Inženýrské sítě

    Voda, pitná, TV satelit, TV kabel, Telefon, Studna, Plyn, 400V, 230V

    Charakteristika objektu

    Bezbariérové bydlení, Bydlení pro rodiny

    Dopravní dostupnost

    Silnice

    Další údaje

    Zdroj vody:

    Místní zdroj

    Telekomunikace:

    Satelit, Kabelové rozvody, Internet, Telefon

    Přístupová cesta:

    Asfaltová

    Odpad, kanalizace:

    Septik

    Plyn:

    Individuální

    Typ vytápění objektu:

    Lokální tuhá paliva, Lokální plynové

    Máte otázku?